Ko te COVID-19 ka ngoikore te tono pākahiko, ka heke te hua kupenga hauwhä tuarua a Samsung SDI 70% ia tau.

I mohio a Battery.com i tukuna e Samsung SDI, he roopu pākahiko o Samsung Electronics, he purongo putea i te Rātapu ko tana hua kupenga i te hauwha tuarua ka heke te 70% tau-i-tau ki te 47.7 piriona wini (tata ki te US $39.9 miriona), te nuinga o te utu. ki te ngoikore o te tono pākahiko i puta mai i te mate urutaru hou o te karauna.

111 (2)

(Putake whakaahua: paetukutuku mana Samsung SDI)

I te Hūrae 28th, Battery.com i mohio ko Samsung SDI, he roopu pākahiko o Samsung Electronics, i whakapuaki i tana purongo putea i te Rātapu ko tana hua kupenga i te hauwhä tuarua i heke 70% tau-i-tau ki te 47.7 piriona wini (tata ki te US $39.9 miriona. ), i te nuinga o te mea na te mate urutaru hou o te karauna hou o te ngoikore o te tono pākahiko.

Ko nga hua hauwhä tuarua a Samsung SDI i piki ake e 6.4% ki te 2.559 trillion won, i te wa i heke te hua whakahaere 34% ki te 103.81 piriona wini.

I kii a Samsung SDI, na te mate uruta e pehi ana i te tono, he puhoi te hoko o nga pākahiko waka hiko i te hauwhā tuarua, engari ko te tumanako a te kamupene na te tautoko kaupapa here a te Pakeha mo nga waka hiko me te tere o te hoko o nga punaha rokiroki hiko ki tawahi, ka piki te hiahia. i muri mai i tenei tau.


Wā tuku: Akuhata-04-2020